På mange opfordringer (specielt fra Gotss) starter Konger og Kejsere op igen! Intet er lavet om, spillet starter som det sluttede, men forhåbentlig nu med mange flere spillere. Det er planen at runde 85 starter på mandag 20. september kl 8.00, cirka et år efter KoK stoppede. Spillet er nu online igen, og man kan oprette sig en konto, eller logge ind på sin eksisterende konto.

Og måske er der håb for en masse spillere. Heroes skulle være stoppet pga servernedbrud, og derfor er der nu mulighed for at kapre de sidste 600-700 spillere, som Heroes havde til sidst. Desuden forlyder det at Heroes 2 også er stoppet. Derudover, Gotss sender besked til en stor samling spillere, og med et nyhedsbrev ud til alle brugere i KoK, så bør der være grundlag for en god start.

Lad os se tiden an, spillet starter i hvert fald på mandag… jeg har dog i lang tid haft tanker om at opdatere moteren bag KoK, med brug af ajax og mere objektorienteret php kode for at bringe koden op til nutidens standard. Måske giver dette mig mulgiheden og inspirationen tilbage.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.