I første runde (i efteråret 2010) efter den lange pause havde KoK 30-40 aktive spillere med. Men siden da er det desværre gået ned af bakke med antallet af spillere. De sidste 2-3 runder har ligget stabilt på mellem 20-30 aktive spillere. Dette synes jeg er for lidt, og det vil i hvert fald gavne gameplayet, hvis der kunne komme mange flere.

Dermed er spørgsmålet, hvad kan jeg gøre for at tiltrække og fastholde flere spillere? Forsiden af spillet har fået et facelift og det er planen at selve spillet også skal have en omgang. Måske det vil kunne fastholde flere spillere. Derudover vil jeg i løbet af næste runde udvikle en Facebook/Twitter engine, der poster nyheder og statistik fra spillet, og denne status vil også kunne se i selve spillet.

Umiddelbart synes jeg det nuværende gameplay er godt, og det nye nw system giver nye muligheder. Så jeg kan ikke se det skulle kunne fastholde flere spillere, hvis der laves noget om i selve spillet.

Men jeg vil gerne høre Jeres meninger. Det kan jo være jeg har overset noget vigtigt, som børe laves eller ændres og som kan tiltrække og fastholde flere spillere. Jeg har oprettet en forumtråd, hvor alle er velkomne til at give deres mening til kende.

Fortsat god weekend, og vi ses i Runde 90 som starter på mandag…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.