Konger og Kejsere ønsker alle et godt nytår!

Første runde i 2011 byder på ny design af spillets forside. Samtidig er udviklingsbloggen blevet en integreret del af forsiden. Dette har kunnet lade sig gøre ved at bruge wordpress til spillets forside. Jeg synes selv resultatet er blevet supergodt. Dog mangler forsiden stadig sider til visning af forrige runders resultater. Men dette kommer i løbet af Runde 89.

Runde 89 byder også med et gensyn af forskningen. Forrige runde var et eksperiment, hvor forskningen blev taget ud af spillet. Dog synes jeg der gik lidt af charmen ved spillet, da de forskellige forskningsretninger giver forskellige fordele, og sidste runde var ikke andet end hack ‘n’ slash. Derfor er forskning tilbage, men jeg synes det var ok med eksperimentet, for at lære mere om virkemidlerne i spillet.

Den kommende runde bliver også starten på et nyt kapitel i måden nw for et kongedømme udregnes på. Fremover vil det meste nw for et kongedømme være bundet i de ting der giver skade på fjenden. Nw for bygninger bliver sat ned med cirka 1/3, mens nw for militær, spioner og præster stiger med cirka 1,5x. Dette betyder at det nu er muligt at have en mængde biblioteker under hele runden, og dermed udnytte flere af fordelene ved forskningen, uden at forsvar/angreb lider for meget under det. Det vil også gøre det lettere for nye spillere, som førhen måske ikke har forstået vigtigheden af at optimere militæret i forhold til nw. Dette var vigtigt før, da ens nw bestemmer hvem der kan angribes.

Jeg ser i hvert fald frem til denne runde, og håber andre også gør det.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.