Julen nærmer sig og dermed også den årlige juleferie. Derfor har jeg nu mulighed for at bruge tid på at udvikle på spillet, og som det første har jeg en plan om at lave et facelift til spillets forside. Forsiden er jo brugernes indgang til spillet og dermed bør forsiden også se lidt godt ud, og måske lokke flere spillere til at oprette sig.

Mine tanker går i retning af at integrere blog-siden med spillets forside, dvs spillets forside kommer til at køre på wordpress platformen. Dette giver også bedre mulighed for at integrere twitter og facebook på forsiden og derfor vil jeg også lave en slags social robot bagved, der skal sørge for at opdatere facebook og twitter med info fra spillet samtidig med at status også kan vises på forsiden og i spillet. Jeg vil ikke lægge skjul på at ideen kommer fra coolwars.dk, som netop har fået et facelift på spillets forside med en integreret blog. Men ideen med twitter og facebook har jeg haft i lang tid. ;)

Når forsiden er blevet opdateret med et mere lækkert layout, er planen senere at give selve spillet et facelift. Forsidens css vil blive brugt som skabelon for skrifttyper og farver til selve spillet, så jeg derved kan bruge erfaringerne fra forsiden.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.