Hvad vil fremtiden for Konger og Kejsere bringe? Jeg har nogle ting i støbeskeen: Oversættelse, en teknisk opgradering og en mere grafisk brugerflade.

Det er planen at der skal laves en oversættelse til engelsk, således at brugerbasen kan forøges og det derved kan blive sjovere at spille. Måske kommer der også en tysk version. Men alle kommer til at spille på samme server, så måske nøjes jeg med engelsk, kommer an på antallet af spillere. Det er meningen at spillet som standard vil blive vist på dansk i de nordiske lande, og på engelsk for alle andre.

I forbindelse med oversættelsen vil jeg købe et nyt domæne og evt. lave en mindre rebranding af spillet. Jeg har tænkt på at købe et .net domæne. Mulige domænenavne inkluderer kings-online.net, kingdoms-online.net, kingdoms-and-empires.net, kings-and-emporers.net, kings-of-kabala.net… det er bare tænkte muligheder.

En anden ting jeg har tænkt på længe er at gøre brug af ajax programmering, dvs javascript som kan lave forespørgsler i baggrunden, således at man ikke indlæser en side hele tiden. I forbindelse med mit arbejde har jeg fået en del erfaring på det område og har brugt Yahoo User Interface (YUI) til en del opgaver.

I forlængelse af brugen af ajax-kald, har jeg ønsker om et mere grafisk orienteret interface. Det jeg har i tankerne er en grafisk oversigt over sit kongedømme, hvor man kan bygge sine bygninger. Der skal så være f.eks. 5 steder man kan starte med at bygge, og de bygninger der er bygget kan opgraderes op til et maks level. Jo mere land, jo flere steder kan man bygge. Men denne del ligger nok længere ude i fremtiden.

Jeg har tænkt en del… og det er indtil nu kun blevet til tanker. Men den nye udgave af Heroes, Heroes 2 Real Time, fik mig til oprette denne blog og få skrevet mine tanker ned. Nu må vi se hvad fremtiden byder og om jeg kan tage tiden til at føre tankerne ud i livet.

One Response to “Fremtidsplaner”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/amicode.dk/konger-og-kejsere.dk/wp-content/themes/optimize-kok/includes/theme-comments.php:64 Stack trace: #0 /var/www/amicode.dk/konger-og-kejsere.dk/wp-content/themes/optimize-kok/includes/theme-comments.php(20): the_commenter_link() #1 /var/www/amicode.dk/konger-og-kejsere.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/amicode.dk/konger-og-kejsere.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/amicode.dk/konger-og-kejsere.dk/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #4 /var/www/amicode.dk/konger-og-kejsere.dk/wp-includes/class-wp-walker.php(332): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, 1, 0, Array, '') #5 /var/www/amicode.dk/konger-og-kejsere.dk/wp-includes/comment-template.php(2203): Walker->paged_walk(Array, -1, 0, 0, Array) #6 /var/www/a in /var/www/amicode.dk/konger-og-kejsere.dk/wp-content/themes/optimize-kok/includes/theme-comments.php on line 64